Πα03292024

Last update12:54:24 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Τρεις τραυματίες από έκρηξη σε σκάφος στην Αλόννησο: Ο ένας σοβαρά

Τρεις τραυματίες από έκρηξη σε σκάφος στην Αλόννησο: Ο ένας σοβαρά

Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε από λιμενικούς 65χρονος Γάλλος μετά από ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε σε ιστιοπλοϊκό σκάφος το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Μηλιά Αλοννήσου. Ο 65χρονος διακομίστηκε στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού, όπου οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την άμεση διακομιδή του στον Βόλο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων. 

Σοκ το απόγευμα στην παραλία Μηλιά Αλοννήσου, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο ανοιχτά της ακτής.

Η ισχυρή έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε στη γεμάτη με βενζίνη δεξαμενή, που ήταν πάνω στο σκάφος, χωρίς, ωστόσο, τον απαιτούμενο εξαερισμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις τόσο από το Λιμενικό Σώμα, όσο και από την Αστυνομία αναφέρουν ότι η έκρηξη οφειλόταν στο γεγονός ότι το γεμάτο με βενζίνη ντεπόζιτο δεν έπαιρνε αέρα, με συνέπια είτε από τη ζέστη, είτε από κάποιον σπινθήρα να εκραγεί, με συνέπεια ο 65χρονος να τραυματιστεί σοβαρά.

Λουόμενοι ειδοποίησαν αμέσως το Λιμενικό, άντρες του οποίου έσπευσαν με σκάφος στο σημείο και εντόπισαν τον άτυχο Γάλλο σοβαρά τραυματισμένο.

Αμέσως τον μετέφεραν στο Πατητήρι, όπου ο αντιδήμαρχος Αλοννήσου Χρ. Φλωρούς διακόμισε με το ασθενοφόρο τον τραυματισμένο άντρα στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί άμεσα στον Βόλο, λόγω των σοβαρών του τραυμάτων.

Ο άτυχος 65χρονος έχει κάταγμα στο πόδι από την ισχυρή έκρηξη, ενώ, όπως αναφέρουν γιατροί από το περιφερειακό ιατρείο Αλοννήσου δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στην Αλόννησο έφτασε άμεσα το ειδικό σκάφος του Λιμενικού, προκειμένου ο άτυχος άντρας να μεταφερθεί το ταχύτερο δυνατό στον Βόλο.

Η επιχείρηση διακομιδής, σε απόλυτη συνεργασία με το ΕΚΑΒ, άρχισε στις εννέα περίπου το βράδυ. 

 

 

 
 

 

 
 

ethnos.gr