Πα03292024

Last update01:48:19 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στο Alonissos Challenge 2023

Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές στο Alonissos Challenge 2023

 
«Άρωμα» από μεγάλα Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες είχε το Alonissos Challenge 2023 (http://www.alonissoschallenge.gr/) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στο νησί των Σποράδων. 
Στόχος της διοργάνωσης ήταν να προσελκύσει δρομείς και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να γνωρίσουν και να ζήσουν τις ομορφιές της Αλοννήσου, τρέχοντας ή περπατώντας στις διάφορες διαδρομές.
Συνολικά διεξήχθησαν τρεις αγώνες για τρέξιμο και για περιπατητές, αποστάσεων 20 χλμ., 10 χλμ. καθώς και 2 χλμ. για παιδιά. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ήταν πως ο αγώνας διατήρησε το στοιχείο του multi terain, προσφέροντας συνεχείς εναλλαγές στα πανέμορφα τοπία της Αλονήσου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων έλαβε χώρα στο Πατητήρι, το κατάφυτο λιμάνι του προορισμού.
Η ανταπόκριση των επισκεπτών καθώς και των ντόπιων ήταν αξιοσημείωτη. Μετά από πρόσκληση του Δήμου και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού Αλοννήσου, Μαρίας Αγάλλου, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Σταυρούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρος των Ολυμπιονικών Ελλάδας, Κωνσταντίνος Φλέγκας Χάλκινος Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης, Αγαθή Κασούμη Ολυμπιονίκης Σκοποβολής και Ευαγγελία Μάνου Κασούμη Πρωταθλήτρια Σκοποβολής. Οι καταξιωμένοι αθλητές διεθνούς κύρους έδωσαν δυναμικό «παρών», προωθώντας την ευγενή άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη, ενθαρρύνοντας όλους τους συμμετέχοντες και απονείμοντας μετάλλια στους διακριθέντες. Το Alonissos Challenge διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Αλοννήσου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και χορηγούς τις εταιρείες Βίκος, SEAJETS, HELLENIC SEAWAYS, bella FRUTTA και Orsero Group. Την επιμέλεια διοργάνωσης ανέλαβε η My race.
«Επενδύουμε σε αθλητικές διοργανώσεις με στόχο την προσέλκυση του Αθλητικού Τουρισμού ώστε να συμβάλλουμε συντονισμένα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Το Alonissos Challenge είναι μια διοργάνωση του Δήμου που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη και στηρίζεται από μεγάλους φορείς και παράγοντες», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.
 
ΠΗΓΗ: EPTNEWS