Τρ02202018

Last update09:27:33 PM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Λήξη παράτασης ΚΤΕΟ για τα οχήματα των Β. Σποράδων / Ενημέρωση από το ΙΚΤΕΟ Σανίδας - Σκιάθος

Λήξη παράτασης ΚΤΕΟ για τα οχήματα των Β. Σποράδων / Ενημέρωση από το ΙΚΤΕΟ Σανίδας - Σκιάθος

To I.KTEO Σανίδας στη Σκιάθο σας ενημερώνει ότι η παράταση για τεχνικό έλεγχο οχημάτων (επιβατικών ΙΧ, φορτηγών ΙΧ και δίκυκλων) για τη Σκόπελο και την Αλόννησο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

 Έπειτα από αυτήν την ημερομηνία η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα εκδώσει είτε νέα παράταση, είτε πρόγραμμα πρόσκλησης με το οποίο θα προσκαλεί τα οχήματα της Σκοπέλου και της Αλοννήσου για τεχνικό έλεγχο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα μηνών κατά τη διάρκεια του 2018 ιεραρχώντας τα ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας. Για παράδειγμα όσα οχήματα ο αριθμός κυκλοφορίας τους λήγει σε 0 και 1 μέχρι τον Ιανουάριο 2018, 2 και 3 μέχρι το Φεβρουάριο 2018 και για τους υπόλοιπους αριθμούς κυκλοφορίας αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας θα δημοσιευτεί το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου οπότε και θα γνωρίζουμε την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την παράταση του τεχνικού ελέγχου οχημάτων.

Βέβαια να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα οχήματα που δικαιούνται της παράτασης και άρα δεν επιβαρύνονται με το τέλος (παράβολο) εκπροθέσμου πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις, είτε

1) Έχουν Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου σε ισχύ

είτε

2)Δεν έχουν Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου σε ισχύ αλλά στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφεται ως τόπος κατοικίας ή έδρα επιχείρησης Σκόπελος ή Αλόννησος και είχαν υποχρέωση για τεχνικό έλεγχο από τις 15-6-2011 και μετά.

Εάν δεν πληρείται καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις τότε ο ιδιοκτήτης του οχήματος επιβαρύνεται με τέλος (παράβολο) εκπροθέσμου το ποσό του οποίου κυμαίνεται από την περίοδο καθυστέρησης και φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Εκπρόθεσμος Αρχικός ή Περιοδικός Έλεγχος

Μέχρι 30 ημέρες

Μετά 30 ημέρες και μέχρι 6 μήνες

Μετά 6 μήνες

Επιβατικά ΙΧ

16 €

33 €

65 €

Φορτηγά ΙΧ

20 €

39 €

78 €

Δίκυκλο

10 €

20 €

41 €

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Σκοπέλου και της Αλοννήσου ότι έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το όχημά τους ασυνόδευτο. Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Σανίδας παραλαμβάνει το όχημα από το καράβι διενεργεί τον τεχνικό έλεγχο και το επιβιβάζει ξανά.

Καλέστε μας τώρα και ενημερωθείτε για το κόστος του τεχνικού ελέγχου και όλες τις διαδικασίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Καθημερινά 8:30-16:30, Σάββατο 9:00-14:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24270-23800, Φαξ 24270-23833 

 e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.