Σα04202019

Last update11:04:25 AM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Απόπειρα απάτης σε επαγγελματίες της Σκοπέλου και Αλοννήσου

Απόπειρα απάτης σε επαγγελματίες της Σκοπέλου και Αλοννήσου

Απόπειρα απάτης έγινε τις προηγούμενες ημέρες σε επαγγελματίες ενοικιαζόμενων δωματίων της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, από άγνωστο άτομο, που τους ζητούσε να καταθέσουν χρήματα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, για να επιχορηγηθούν από την ΕΕ.
Όπως ανέφερε η ηλεκτρονική εφημερίδα «Β. Σποράδες», άγνωστο άτομο επικοινωνεί τηλεφωνικά με επαγγελματίες στα δύο νησιά και τους λέει ότι μπορούν να ενταχθούν σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ενίσχυση των επιχειρήσεών τους, με ποσά 20.000 ως 30.000 €. Μάλιστα τους παραπέμπει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, καλώντας τους να καταθέσουν 500 ή 1000 € για την προετοιμασία του φακέλου...
 
Σύμφωνα με την ανάρτηση «ο άγνωστος, επικοινωνώντας με τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, τους ενημερώνει ότι ο Σύλλογός τους, εντάχθηκε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και οι ίδιοι έχουν τη δυνατότητα ένταξης της επιχείρησής τους, καθώς η επιχορήγηση γίνεται από πρόγραμμα της ΕΕ».
 
Για τα παραπάνω οι επαγγελματίες καλούνται να είναι προσεκτικοί, εξαιρετικά δύσπιστοι, να μην καταθέσουν χρήματα και να ενημερώσουν την Αστυνομία.
 
magnesianews.gr