Σα04202019

Last update11:04:25 AM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Adastra: Ένα πλωτό παλάτι στα νερά της Σκοπέλου

Adastra: Ένα πλωτό παλάτι στα νερά της Σκοπέλου

Ένα πλωτό παλάτι κοσμεί τα νερά της Σκοπέλου από χθες. Ο λόγος για το Adastra, ένα super yacht χαρακτηρισμένο από τα πιο εντυπωσιακά super yacht του κόσμου, αξίας $15 εκατομμυρίων, 140 πόδια (42.5 μ.).
Το Adastra μαγνητίζει όλα τα βλέμματα επισκεπτών και Σκοπελιτων και πρόκειται για ένα υπερπολυτελές νεότευκτο super yacht που σχεδιάστηκε από τον John Shuttleworth Design, ενώ έπεσε για πρωτη φορά στο νερό του ποταμιού Pearl River της Κίνας, υπόψιν του ζάμπλουτου πελάτη Anton Marden στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος διαθέτει δύο νησιά ανοικτά της Ινδονησίας. Το Adastra αγγίζει σε ταχύτητες 22.5 κόμβους, ζυγίζει 52 τόννους και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 9 άτομα και πλήρωμα άνω των έξι ατόμων σε καμπίνες.
 
Όπως αναφέρει το skopelos-news.blogspot.com, το Adastra δίνει τη δυνατότητα για ένα ταξίδι έως 4.000 χιλιάδων μιλίων, για παράδειγμα από Λονδίνο σε Νέα Υόρκη, χωρίς ανεφοδιασμό σε καύσιμα. Ένα super yacht αποτέλεσμα πέντε χρόνων σχεδιασμού και κατασκευής, ώστε να καλύπτει μεγάλη σταθερότητα στη θάλασσα σε συνδυασμό με την υψηλή πολυτέλεια στους χώρους του αλλά και να ενθουσιάσει τους θαυμαστές πανάκριβων yacht με το βλέμμα του να κοιτάζει στο μέλλον. Το 2013 ήταν ο μεγάλος νικητής των βραβείων The World Super Yacht Awards και διαθέτει άπλετο χώρο να φιλοξενήσει μαζί ιστιοπλοϊκά και άλλα σκάφη
 
Thestival.gr