Πα03292024

Last update10:54:24 AM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Στην Αλόννησο αντιπροσωπεία του 'National Geographic'

Στην Αλόννησο αντιπροσωπεία του 'National Geographic'

Σημαντικό βήμα διεθνούς προβολής αποτελεί για την Αλόννησο η ομάδα απεσταλμένων του «National Geographic» που βρίσκονται στο νησί, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους καταδυτικούς προορισμούς, διεθνώς.
Τα μέλη της ομάδας βρίσκονται στο νησί, με πρωτοβουλία και την καταλυτική συμβολή του Γραφείου ΕΟΤ Αμερικής, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για την έκδοση του πρώτου βιβλίου παγκοσμίως, όπου θα προβάλλονται οι 50 κορυφαίοι προορισμοί για diving, και θα προωθούνται  ταυτόχρονα και δράσεις προστασίας της θαλάσσιας ζωής. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχικά στα αγγλικά το 2020 και αναμένεται να έχει απήχηση σε εκατομμύρια φίλους των καταδύσεων και των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, παγκοσμίως.
 
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το «2ο Impress the Press» event στην Αλόννησο, που διοργανώνει ο Δήμος Αλοννήσου έπειτα από συνεννοήσεις του Δημάρχου με έγκριτους φορείς και δημοσιογράφους και με τη στήριξη των συμβούλων Τουριστικής προβολής του Δήμου. «Οπως μαρτυρά και η ονομασία του project, πρόκειται για μία πρωτότυπη δράση προβολής κατά την οποία επιδιώκουμε να εντυπωσιάσουμε επιλεγμένες δημοσιογραφικές αποστολές από διαφορετικές αγορές ενδιαφέροντος που επισκέπτονται τον εναλλακτικό παράδεισο των Σποράδων την ίδια περίοδο, προκειμένου να αναδείξουν τα εξειδικευμένα Τουριστικά «προϊόντα»  του προορισμού αλλά και να έρθουν σε επαφή με τοπικούς επαγγελματίες  για την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και γνώσεων», δηλώνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Πέτρος Βαφίνης που ευχαριστεί  θερμά τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς για τη στήριξη των δράσεων προβολής του Δήμου.
 
Η επίσκεψη του «National Geographic» εντάσσεται στην παραπάνω προσπάθεια, που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ