Τε08212019

Last update12:44:50 PM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Κωνσταντίνος Α. Πολυχρονίου / Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Γλώσσας με το συνδυασμό του Στ. Περίσση

Κωνσταντίνος Α. Πολυχρονίου / Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Γλώσσας με το συνδυασμό του Στ. Περίσση

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Έχοντας υπηρετήσει αυτόν τον τόπο από τη θέση του Αντιπροέδρου και Συμβούλου με προέδρους τον Ιωάννη Αντωνίου, τον Ιωάννη Σταματίου και Χρήστο Παπαϊωάννου, τότε που οι συνθήκες διαβίωσης στο χωριό μας ήταν δύσκολες, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας κρίσιμα ζητήματακαι να υλοποιήσουμε καθοριστικά έργα όπως η υδροδότηση της περιοχής μας μέσω των κατάλληλων γεωτρήσεων, η αναβάθμιση του λιμανιού του Λουτρακίου, η διάνοιξη δρόμων, η ηλεκτροδότηση διάφορων περιοχών, η βελτίωση των κτιρίων των σχολείων μας και η κατασκευή νέων υποδομών, η λειτουργία του Γυμνασίου και αργότερα των Λυκειακών τάξεων της Γλώσσας. Παρόλο που οι ενέργειές μας πολλές φορές ξεπερνούσαν τις δυνάμεις μας, η αμέτρητη αγάπη για τον τόπο μας συντέλεσε στην επίτευξη σημαντικού έργου.

Η ανησυχία μου για το μέλλον του τόπου μου και η διαρκής επιθυμία για την πρόοδό του σε όλους τους τομείς, με φέρνει στη θέση του υποψήφιου τοπικού συμβούλου στον συνδυασμό ¨Το νησί μας πρώτα – Δημιουργία ξανά¨ με επικεφαλής τον Σταμάτη Περίσση τον οποίο και εμπιστεύομαι απόλυτα. Γι΄αυτό και ζητάω την υποστήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ώστε να συνεχίσω να προσφέρω και με τη δική σας βοήθεια να προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου αυτού.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Α. Πολυχρονίου

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Γλώσσας