Τρ04162024

Last update01:46:20 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Η Ευανθία Καραμεσίνη(Εύα Καρρας) υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Στ. Περίσση

Η Ευανθία Καραμεσίνη(Εύα Καρρας) υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Στ. Περίσση

Εμπιστεύτηκα τον συνδιασμό μας  <<ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ>> με Υποψ. Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση γιατί θεωρώ οτι απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων " οι καλυτεροι από τους παλιούς και οι καλύτεροι από τους νέους " με εμπειρία, με αγάπη για το νησί, με πίστη στις παραδόσεις αλλά και με ανοιχτό μυαλό για να βοηθήσουμε τη Σκόπελο να γίνει Πρώτη και Καλύτερη!
 
Στόχος μου ειναι να συμβάλω στην Πολιτιστική Ανάπτυξη και Τουριστική Προβολή του νησιού μας για να δούμε τη Σκόπελο εκεί που της αξίζει!
Γι αυτο και δεσμεύομαι οτι και από όποια θέση με κατατάξετε με την ψήφο σας θα εργαστώ ακούραστα και με ανιδιοτέλεια για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
 
Με εκτίμηση,
Ευανθία Καραμεσίνη (ΕΥΑ ΚΑΡΡΑΣ) 
Υποψ.Δημοτική Σύμβουλος
 
Εγγονή του Γεωργίου Χήρα από τη Γλώσσα που ήταν πρωτοστάτης στη σύλληψη του Μιλεούνη, Γερμανού Αξιωματικού των κατοχικών δυνάμεων, το 1944 στη Σκιάθο. Ανιψιά του Χρήστου Αντωνίου, του μοναδικού Σκοπελίτη που έχει διατελέσει βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο. 
Αδερφός της ο επιχειρηματίας Χάρης Καραμεσίνης, ιδιοκτήτης του - εκ θεμελίων ανακαινισμένου- πεντάστερου ξενοδοχείου Natura Boutique Hotel Skopelos. 
 
Η Εύα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βανκούβερ Καναδά και έχει εγκατασταθεί στο νησί μας εδώ και 6 χρόνια όπου δίνει  καθημερινά τον επαγγελματικό και κοινωνικό της αγώνα. 
Δραστηριοποιείται στο χώρο του Τουρισμού σε μεγάλες Αεροπορικές εταιρίες από το 2002 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, διατηρεί ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Νέο Κλήμα και το Cafe Brunch Vigla στο Λουτράκι. 
Ιδιοκτήτρια της σελίδας Skopelos LifeStyle οπου με την καθαρή προσωπική της δουλεια αναδεικνυει το νησί μας καθημερινα σε ολο τον κοσμο.
Ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Nέου Κλήματος από τη πρώτη στιγμή της άφιξής της στο νησί,  αλλά και παρούσα εθελοντικά σε κάθε Πολιτιστικό γεγονός που συμβαίνει σε αυτό!  Ειναι μέλος στο Σύλλογο Απανταχού Γλωσσωτών και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας. 
Είναι πάντα ενήμερη για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του Τουρισμού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
 
 Γνωρίζει άριστα αγγλικά (σπουδές στην αγγλική φιλολογία στο Langara college Vancouver Canada) και είναι πάντα ενήμερη για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.