Σα10192019

Last update11:18:31 AM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Σεμινάριο ΣΘΕΒ / Διαπραγματεύσεις - όπου υπάρχει σχέση δίνω - παίρνω εκεί υπάρχει και σχέση διαπραγμάτευσης

Σεμινάριο ΣΘΕΒ / Διαπραγματεύσεις - όπου υπάρχει σχέση δίνω - παίρνω εκεί υπάρχει και σχέση διαπραγμάτευσης

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα τηνΠέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 17:00-21:00 (με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 20 άτομα), με θέμα:«Διαπραγματεύσεις - Όπου υπάρχει σχέση δίνω – παίρνω εκεί  υπάρχει σχέση διαπραγμάτευσης» στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

 Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, την πειθώ τους, την κατανόηση των άλλων και την αποτελεσματικότητά τους, εξετάζοντας και κατανοώντας τους παράγοντες που επηρεάζουν τη διαδικασία και το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης.

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική επιμόρφωση μέσω ανάλυσης και επεξεργασίας περιπτώσεων, ερωτηματολογίων, προσομοιώσεων και video για την καλύτερη και άμεση εκμάθηση των τεχνικών διαπραγμάτευσης.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους προϊσταμένους που επιθυμούν να γνωρίσουν τις σύγχρονες τεχνικές διαπραγμάτευσης και επιχειρηματικής επικοινωνίας αλλά και να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω σε αυτές.

 

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Τζαβλόπουλος, όπου είναι εισηγητής σε Πανεπιστήμια, Κολέγια, σεμινάρια επιχειρήσεων, συνέδρια και ομιλητής στο TEDx. Σύμβουλος επιχειρήσεων, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Ο Σύνδεσμος μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στον Ο.Α.Ε.Δ.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 19 Ιουνίου 2019.

 

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα με το πέρας του σεμιναρίου να αγοράσουν το βιβλίο: «Μην πουλάτε! Κάντε τους άλλους να αγοράσουν», στην τιμή των 10€/ τεμ.