Πε03282024

Last update10:12:07 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας ΚΟΒ Σκοπέλου:''Απαράδεκτη η διοίκηση του ΟΑΕΔ''

ΚΟΒ Σκοπέλου:''Απαράδεκτη η διοίκηση του ΟΑΕΔ''

Η ΚΟΒ Σκοπέλου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΑΕΔ για την απαράδεκτη καθυστέρηση στην υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης με τον ΕΦΚΑ για τη λειτουργία Γραφείου Ανταποκριτή στο τοπικό υποκατάστημα του νησιού. Εδώ και μήνες το ζήτημα παραμένει κολλημένο στη νομική υπηρεσία του Οργανισμού, αναγκάζοντας τους άνεργους Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες να υποβάλλονται σε απίστευτη ταλαιπωρία και δυσβάσταχτο έξοδα, ειδικά την περίοδο που διανύουμε με ένα καράβι στη γραμμή, για να βγάλουν κάρτα ανεργίας ή να δηλώσουν παρουσία για τη λήψη του επιδόματος. Την ίδια ώρα που νομικά και άλλα κωλύματα ξεπερνιούνται άμεσα όταν πρόκειται για τις πολυποίκιλες παροχές προς την εργοδοσία, κλείνουν τα μάτια και ψειρίζουν τις λεπτομέρειες για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων που η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων του Κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης πετάει στην άκρη.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Εργασίας και τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να δώσουν ΤΩΡΑ λύση!!! Κανείς άνεργος να μη μείνει μόνος του!

 

Καλούμε τις άνεργες και τους ανέργους του νησιού να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους οργανωμένα παλεύοντας για μόνιμη και σταθερή δουλειά παντού, για επέκταση των παροχών και των επιδομάτων, την άμεση λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή και τη λήψη μέτρων ώστε αυτό το διάστημα να εξυπηρετούνται απομακρυσμένα με οποιονδήποτε τρόπο.