Τε09272023

Last update07:47:47 PM

English
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Αθλητικά Κώστας Γκουγκουλιάς:'Απαράδεκτη η συμπεριφορά της ομάδας της Σκοπέλου'

Κώστας Γκουγκουλιάς:'Απαράδεκτη η συμπεριφορά της ομάδας της Σκοπέλου'

Στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της Δευτέρας μίλησε ο Πρόεδρος του Μαγνησιακού Κώστας Γκουγκουλιάς για τα όσα έγιναν στον αγώνα της Σκοπέλου με το Μαγνησιακό.

«Σήμερα το ποδόσφαιρο γύρισε 100 χρόνια πίσω με την απαράδεκτη συμπεριφορά της ομάδας της Σκοπέλου και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης, καθώς μας εξύβριζαν συνεχώς και έκαναν διάφορους τραμπουκισμούς μετά τη λήξη του αγώνα. Μας προπηλάκισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επειδή εγώ έχω μαγαζί στη Σκόπελο η διοίκηση της ομάδας με απείλησε, λέγοντάς μου «μην έρθεις στη Σκόπελο, γιατί θα δεις τι θα σου κάνουμε».
Ακόμη ποδοσφαιριστής της Σκοπέλου έσπασε τον κλοιό των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών του Μαγνησιακού, που είχαμε κάνει, για να προστατεύσουμε τον προπονητή μας, Θάνο Θεοδώρου, και ύπουλα και άνανδρα τον χτύπησε με μπουνιά, αλλά και τον έφτυσε. Πρέπει να πούμε ότι ο ποδοσφαιριστής της Σκοπέλου Χυσάι προστάτεψε τον προπονητή μας.
 
Στη συνέχεια πήγα στα αποδυτήρια της Σκοπέλου μόνος μου και με απείλησαν, όπως είπα, και στη συνέχεια κάλεσα την αστυνομία, η οποία έκανε καταγραφή των συμβάντων, ενώ εμείς επιφυλασσόμαστε και για μηνύσεις. Γι’ αυτά τα επεισόδια ευθύνεται η διοίκηση της Σκοπέλου, γιατί αυτή καθοδηγεί και επιλέγει τους προπονητές και τους παίκτες.
 
Θέλω να σημειώσω ότι για τα επεισόδια υπάρχουν μάρτυρες αλλά και βίντεο.
 
Όταν μία ομάδα δέχεται κόκκινες κάρτες για εξύβριση, αυτό τα λέει όλα».
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ