Δε03202023

Last update01:40:23 PM

English
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Αθλητικά ''Κλεμμένο'' διπλό για τον ΑΟ Σκοπέλου

''Κλεμμένο'' διπλό για τον ΑΟ Σκοπέλου

G. GIOLDASIS

Ντέρμπι ήταν το σημερινό ματς (Λεχώνια - ΑΟ Σκοπέλου)  με ντεμπούτο του νέου προπονητή του ΑΟ Σκοπέλου Χρήστου Καπελιάνη.

Η Σκόπελος άνοιξε το σκορ στα τέλη του 1ου ημιχρόνου:ο Έλσον σέντραρε από τα πλάγια, ο Συνοδινός πήρε τη κεφαλιά ο τερματοφύλακας απέκρουσε και έστειλε τη μπάλλα στο δοκάρι στην επαναφορά ο Συνοδινός 'έστρωσε' τη μπάλλα στο Δαλακιάρη και αυτός έκανε το 0-1 - σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε: τα Λεχώνια είχαν κατοχή και στο 49΄περίπου κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Σταμάτη Πατσή και έγραψαν το 1-1.

Μετά το 60' η εικόνα του ματς άλλαξε:η Σκόπελος είχε τη κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίες και η προσπάθεια των παικτών καρποφώρησε στο 88' όταν ο Χρυσάνθης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ, όμως ο επόπτης που είχε πλήρη έλεγχο της φάσης σημείωσε την άσπτη βούλα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Λεμονής και έγραψε το τελικό:Λεχώνια - Σκόπελος 1-2.