Τρ09262023

Last update12:38:07 PM

English
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Εκδηλώσεις ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΛΩΣΣΑ 2020 “ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ'' ΔΕΥΤΕΡΑ 10 &ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΛΩΣΣΑ 2020 “ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ'' ΔΕΥΤΕΡΑ 10 &ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με νέες ημερομηνίες θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας την Δευτέρα και Τρίτη 10 και 11 Αυγούστου 2020.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψιν, τη διαφορετικότητα του φετινού καλοκαιριού και προκειμένου να είμαστε καθ όλα νόμιμοι, αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε κάθε ενέργεια, αν και μετρούσαμε αντίστροφα... αλλά έχοντας πάνω απ όλα τη σωστή διεκπεραίωση των εκδηλώσεων από κάθε πλευρά! Πολιτισμός πάνω απ όλα είναι σεβασμός στον συνάνθρωπο και τήρηση των ν.ομων.

Μετά τις σχετικές ενημερώσεις και εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς προχωράμε κανονικά στην υλοποίηση των εκδηλώσεών μας!

Επειδή ο αριθμός θέσεων θα είναι αυστηρά περιορισμένος, φροντίστε άμεσα για αγορά εισιτηρίων προκειμένου να εξασφαλίσετε θέση, και όχι πριν την παράσταση , ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες των υπεύθυνων!

Προσερχόμαστε στο χώρο των εκδηλώσεων (γήπεδο σχολείων Γλώσσας) μία ώρα πριν την παράσταση.

Κατά την είσοδο τηρούμε τις αποστάσεις (τουλάχιστον 1μιση μέτρο) φορώντας την προστατευτική μάσκα, κάνουμε χρήση του αντισηπτικού και ακολουθούμε τους ταξιθέτες που θα μας υποδείξουν τη θέση μας βάση νούμερου εισιτηρίου !

Κατά τη διάρκεια της παράστασης καθόμαστε στις θέσεις και δεν σηκωνόμαστε μέχρι το τέλος της παράστασης!

Μετά το πέρας της παράστασης,φοράμε την προστατευτική μάσκα και ακολουθούμε τις οδηγίες των υπευθύνων για την έξοδο.

Όρθιοι απαγορεύονται αυστηρά!

Θερμή παράκληση στους γονείς να έχουν συνεχώς στην αγκαλιά τους τα μικρά παιδιά, καθώς απαγορεύεται να κυκλοφορούν στο χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων!

Στηρίζουμε τον πολιτισμό! Σεβόμαστε τον συνάνθρωπο