Τρ09262023

Last update09:51:02 AM

English
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο Δήμος Σκιάθου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου θα συμμετάσχει στη 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia 2021, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 έως 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Η Philoxenia εδώ και 35 χρόνια είναι η σημαντικότερη ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος. Η δυναμική της  Philoxenia αποτυπώνεται και μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες,  workshops και σημαντικές συναντήσεις.
 
Η συμμετοχή του Δήμου στη Philoxenia, είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού η Σκιάθος είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός για το κοινό της Βόρειας Ελλάδος, όπως απέδειξε και η επιτυχημένη ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2021 με θετικό πρόσημο, μεταφέροντας περισσότερους από 50.000 επισκέπτες.
 
Στο περίπτερο 13 της έκθεσης στο stand Α2, ο Δήμος Σκιάθου, έχει οργανώσει ένα σύγχρονο χώρο (25τμ), όπου περιμένει να καλωσορίσει τον κόσμο του τουρισμού από όλη τη χώρα αλλά και να φιλοξενήσει τις συναντήσεις των επαγγελματιών του τουρισμού της  Σκιάθου.
 
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ