Τρ06212022

Last update07:52:21 PM

English
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Δράσεις της Blue Generation με σχολεία της Σκοπέλου

Δράσεις της Blue Generation με σχολεία της Σκοπέλου

Τετρακόσιοι εβδομήντα έξι (476) μαθητές και μαθήτριες από τα νησιά των Σποράδων, εκ των οποίων οι εκατόν εβδομήντα έξι (176)είναι μαθητές και μαθήτριεςτου Γυμνάσιου Σκοπέλου, του ΕΠΑΛ Σκοπέλου και του Γυμνάσιου με λυκειακές τάξεις Γλώσσας, ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και απασχόλησης στην «Γαλάζια Οικονομία».

Οι ενημερωτικές δράσεις υλοποιήθηκαν διαδικτυακά τον Δεκέμβριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο από την ομάδα του “BlueGeneration” υπό την αιγίδα του “ThalassaFoundation”και σε συνεργασία με τους Δήμους Αλοννήσου, Σκιάθου και Σκοπέλου.

Οι νέοι και οι νέες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε επαγγέλματα όπως: ναυπηγός στο σχεδιασμό πλοίων, κυβερνήτης ή ηλεκτρολόγος συντηρητής σκαφών αναψυχής, τεχνικός επεξεργασίας αλιευμάτων, δύτης και ξεναγός σε υποθαλάσσιο μουσείο.

Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων μας που ανταποκρίθηκαν στην διοργάνωση αυτών των ενημερωτικών δράσεων, την ομάδα του “BlueGeneration” για την ενημέρωση, καθώς και το “ThalassaFoundation” για την στήριξη των δράσεων που έχουν ως στόχο την ενίσχυση τηςνησιωτικότητας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

δημοσ σκοπελου