Κυ06262022

Last update08:38:09 PM

English
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Προσγειώνεται στη Σκιάθο η Wizz Air

Προσγειώνεται στη Σκιάθο η Wizz Air

Νέες αφίξεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, με την Ιταλική αεροπορική εταιρεία Wizz Air να συνδέει για πρώτη φορά, από φέτος, το νησί του Παπαδιαμάντη με την αιώνια πόλη και άλλες περιοχής της γειτονικής χώρας.
 
O Δήμος Σκιάθου είχε ξεκινήσει από το 2021 επαφές με την αεροπορική εταιρεία Wizz Air με σκοπό την ένταξη της Σκιάθου στους απευθείας προορισμούς της εταιρείας από τα διεθνή αεροδρόμια της Ιταλίας. Ετσι για πρώτη φορά φέτος μέσω της Wizz Air οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν για Σκιάθο με τέσσερα νέα δρομολόγια την εβδομάδα από Ρώμη (Fiumicino), Νάπολη, Μπάρι, Μιλάνο και οι  πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν μεθαύριο Σάββατο 9 Απριλίου.
 
Στην ανακοίνωσή της, η Wizz Air δήλωσε ότι οι νέες πτήσεις αποτελούν μια πολύ σπουδαία αρχή για τη σεζόν. Σύμφωνα με την Paulina Gosk, διευθύντρια επικοινωνιών της Wizz Air «Η Ιταλία είναι μια σημαντική αγορά για εμάς που χρειάζεται νέες δυνατότητες και στην οποία έχουμε επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επιβάτες στις πτήσεις μας με προορισμό το πανέμορφο νησί της Σκιάθου».
 
Σύμφωνα με την εταιρεία το πρόγραμμα των πτήσεων διαμορφώνεται ως εξής: 
 
Ρώμη (Fiumicino), Πέμπτη και Κυριακή από 9 Ιουνίου.
 
 Νάπολη, Δευτέρα και Παρασκευή από 4 Ιουλίου.
 
 Μπάρι, Πέμπτη και Κυριακή από 7 Ιουλίου.
 
 Μιλάνο δύο φορές την εβδομάδα από 5 Ιουλίου.
 
 Σε συνέχεια, μάλιστα, του Ετήσιου Συνεδρίου της Ένωσης των Τουριστικών Πρακτόρων της Ιταλίας Fiavet, που  πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, το διάστημα 10 έως 12 Ιουνίου 2021, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον, όπως αποτυπώνεται και στις νέες απευθείας πτήσεις από Ιταλία για Σκιάθο, για πρώτη φορά από τέσσερις διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Για την υποστήριξη των πτήσεων ο Δήμος σε συνεργασία με τη Wizz Air θα πραγματοποιήσει δράσεις προβολής του προορισμού. «Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από εξαιρετικές συνεργασίες θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.
 
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ