Κυ06262022

Last update08:38:09 PM

English
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Πέντε άτακτα γουρουνάκια 'μπελάς' αναστάτωσαν το νησί της Σκοπέλου

Πέντε άτακτα γουρουνάκια 'μπελάς' αναστάτωσαν το νησί της Σκοπέλου

Τον αέρα τους ήθελαν να πάρουν πέντε μικρά γουρουνάκια στη Σκόπελο, όμως, όπως αποδείχτηκε στην πορεία δεν ήταν και τόσο φρόνιμα. Σύμφωνα με κατοίκους οικισμών του νησιού, όπως «Το Ποτάμι» και το «Βρωμονέρι», τα μεγαλόσωμα οικόσιτα θηλαστικά μπήκαν μέσα σε αυλές, κατέστρεψαν λουλούδια, δάγκωσαν ένα κατοικίδιο μικρό σκυλάκι, ενώ λαχτάρησαν και κάποιους οδηγούς. Εντρομοι ενώ οδηγούσαν αμέριμνοι στον δρόμο είδαν ξαφνικά μπροστά τους το ολιγομελές κοπάδι των νεαρών χοίρων… να βολτάρει, σα να μη συμβαίνει τίποτα.
 
Αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για αγριογούρουνα, στη συνέχεια όμως συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για οικόσιτους χοίρους κατοίκων της περιοχής.
 
Κάτοικος Σκοπέλου που «έπεσε» πάνω τους απαθανάτισε με φωτογραφίες τους χοίρους την ώρα που διασχίζουν δρόμο προς την περιοχή «Το Ποτάμι», τις ανάρτησε στα social media για να ενημερώσει τους συμπολίτες του και παράλληλα τον ιδιοκτήτη που τα έχασε, αναρωτώμενος: «Στο Ποτάμι … 5 γουρουνάκια ελεύθερα. Τα ψάχνει κανείς;» για να ακολουθήσουν αρκετά σχόλια κατοίκων του νησιού που καταμαρτυρούσαν… τις αταξίες των χοίρων.
 
Πιθανολογείται ότι τα μικρά γουρουνάκια «απέδρασαν» από τη μονάδα κτηνοτρόφου αναζητώντας τροφή ή περιπέτεια…
 
Σε κάθε περίπτωση πάντως οι άνθρωποι με τους οποίους συνομίλησε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ για το συμβάν διαβεβαίωναν ότι ήταν θέμα χρόνου χθες το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης τους να τα επαναφέρει… στην τάξη.
 
 
 
ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ