Τρ04162024

Last update01:46:20 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Η Σκόπελος προβάλλεται σε Ελλάδα και εξωτερικό με «σύμμαχο» τα μαγευτικά της τοπία

Η Σκόπελος προβάλλεται σε Ελλάδα και εξωτερικό με «σύμμαχο» τα μαγευτικά της τοπία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, η πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας "#My_Skopelos" που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Σκοπέλου και την βραβευμένη κοινότητα των Ελλήνων Instagramers,  Greek Instagramers Events. Στην έκθεση που φιλοξενήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων έλαβαν μέρος 30 ταλαντούχοι φωτογράφοι οι οποίοι σημμετείχαν στο φωτογραφικό Project "#My_Skopelos" που διοργάνωσε το καλοκαίρι του 2021 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου Οι φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί για τρεις ημέρες με σκοπό να εξερευνήσουν τις ξεχωριστές του ομορφιές και να τις αναδείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους. Καταπράσινα τοπία, πανέμορφες παραλίες, γραφικά ανθισμένα σοκάκια, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού, αποτυπώθηκαν στις φωτογραφίες της έκθεσης, χαρίζοντας στους θεατές ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης ενός υπέροχου τόπου που διατηρεί αναλλοίωτη την ελληνική παράδοση. Σε διάστημα δέκα ημερών από τις 10/6 έως και τις 19/6, οι φωτογραφίες της Σκοπέλου έγιναν αντικείμενο θαυμασμού για πλήθος επισκεπτών που επισκέφθηκαν το χώρο. Τη δράση αγκάλιασαν πολλά ΜΜΕ που ειδικεύονται σε θέματα τέχνης, πολιτισμού και φωτογραφίας. Η έκθεση φωτογραφίας αναμένεται να συνεχιστεί τον επόμενο χρόνο στη Σκόπελο. 

 

Τα φωτογραφικά τοπία της Σκοπέλου γοήτευσαν εξίσου, έγκυρη Γαλλίδα δημοσιογράφο και ταξιδιωτική συγγραφέα που επισκέφτηκε το νησί μεταξύ 16 και 20 Ιουνίου ώστε να αποτυπώσει τη μαγεία του Mamma Mia, την αυθεντικότητα της φιλοξενίας και τη μοναδικότητα των ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρει ο προορισμός μέσα από τα γραφικά χωριά, τη φύση, τις δραστηριότητες, την ιστορία και τη γαστρονομία. Η έμπειρη δημοσιογράφος αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις με στόχο τη δημιουργία αφιερώματος στην ιστοσελίδα της κορυφαίας Γαλλικής εφημερίδας Le Figaro  με εκατομμύρια αναγνώστες κάθε μήνα. «Συνεχίζουμε με ρυθμό την υλοποίηση ενεργειών σε καθιερωμένες αλλά και νέες αγορές, «επενδύοντας» στο μέλλον και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες πτήσεις από το εξωτερικό στην ευρύτερη περιοχή μας», τονίζει σε δήλωση της η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.