Τρ09262023

Last update09:51:02 AM

English
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Δαμιανός Ανάργυρος Μαντάς: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Το νησί μας πρώτα Δημιουργία ξανά"

Δαμιανός Ανάργυρος Μαντάς: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Το νησί μας πρώτα Δημιουργία ξανά"

 
Γνωρίζοντας ότι αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες για πολλούς συμπολίτες μας ας προσπαθήσουμε να στρέψουμε την προσοχή όλων μας προς εκείνες τις περιοχές.
Ωστόσο οι αυτοδιοικητικές εκλογές για το νησί μας όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι σε λιγότερο από ένα μήνα  Ας γνωριστούμε λοιπόν λίγο καλύτερα, ονομάζομαι Μαντάς Δαμιανός Ανάργυρος (Δάνης) και κατάγομαι από τη Γλώσσα. Πάντα ως έφηβος, συμμετείχα στα "κοινά" ως μέλος στις χορευτικές, θεατρικές ομάδες του σχολείου και των συλλόγων. Θυμάμαι πάντα να λένε οι γονείς μου: " να συμμετέχετε πάντα στα κοινά τα οφέλη που λαμβάνετε θα είναι περισσότερα". Δίνοντας Πανελλήνιες εξετάσεις πέρασα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Ταυτόχρονα με τις σπουδές μου ολοκλήρωσα και το πρόγραμμα του ECDL ADVNACE, καθώς επίσης και ένα επιμορφωτικό σεμινάριο του πανεπιστημίου Πειραιά στην ειδικότητα του Digital Marketing & Google AdWords. Τα καλοκαίρια, επιστρέφοντας στο νησί εργαζόμουν πάντα στο τομέα του τουρισμού σε εστιατόρια και σε ξενοδοχεία σε διάφορες θέσεις, όπως υπάλληλος υποδοχής αλλά και σερβιτόρος. Αφού ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές το 2018 συνέχισα όμως σε μεταπτυχιακό επίπεδο φοιτώντας στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Νεάπολις στη Πάφο, με αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ. Το 2020 συμμετείχα ως ο μοναδικός Σκοπελίτης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα  YENESIS του Δίκτυο Αειφόρων Νήσων- ΔΑΦΝΗ. Οφείλω δε να επισημάνω πως δε κατάφερα να ολοκληρώσω το πρόγραμμα, καθώς όφειλα να ολοκληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Επιστρέφοντας λοιπόν στο νησί μας συμμετείχα στο Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέου Κλήματος "Η ΕΝΌΤΗΤΑ" για 4 χρόνια περίπου στο ΔΣ ως ταμίας. Ταυτόχρονα συμμετείχα στο Σύλλογο «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»  που είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος υποστήριξης ασθενών με χρόνιες και απειλητικές για τη ζωή παθήσεις, για 3 χρόνια ως μέλος του ΔΣ. Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάστηκα στο τραπεζικό τομέα και συγκεκριμένα στη Eurobank. Συνεχίζοντας το ταξίδι των σπουδών ολοκλήρωσα την πιστοποίηση της Global Advanced στο Φαρμακευτικό τομέα το 01/2023. 
Αποφάσισα λοιπόν να συμμετάσχω στις εκλογές καθώς πιστεύω πως ήρθε η ώρα της δικής μας γενιάς. Ο μοναδικός μου λόγος που αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σταματης Περισσης "Το νησί μας πρώτα δημιουργία ξανά"  είναι για να συνεισφέρω με τις δικές μου δυνάμεις στο να ανοικοδομήσουμε  ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας και να δώσουμε μαζί τη πιο σημαντική μάχη. Αυτή της καθημερινότητας!  
Καλή επιτυχία !