Πε03282024

Last update10:12:07 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σίκουελ 'Mamma Mia'

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σίκουελ 'Mamma Mia'

Η διάσημη Σερ σε ρόλο έκπληξη – Η ταινία αναμένεται το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
Δέκα χρόνια πριν, η Μέριλ Στριπ υποδύθηκε την Ντόνα του δημοφιλούς μιούζικαλ «Mamma Mia!», που έκανε τον γύρο του κόσμου, φέρνοντας τη Σκόπελο, τη Σκιάθο και την Νταμούχαρη στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος για τουρίστες, μελλόνυμφους και λάτρεις των ελληνικών χρωμάτων.
 
Σύμφωνα με την υπόθεση, μία ιδιοκτήτρια πανσιόν στο φανταστικό ελληνικό νησί Kalokairi (τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Σκόπελο, Σκιάθο και Πήλιο), παντρεύει τη μονάκριβη κόρη της έχοντας όμως έναν ανοιχτό λογαριασμό: να της μιλήσει για το ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Ξέφρενη, ανάλαφρη και διασκεδαστική η διασκευή της τεράστιας θεατρικής επιτυχίας, χόρεψε στους ρυθμούς των τραγουδιών των ABBA και μετά από μια δεκαετία, αποφάσισε να επανέλθει με νέο κύκλο κινηματογραφικής δράσης.
 
Τα δεδομένα όμως άλλαξαν στο σίκουελ της διάσημης ταινίας, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται εκτός Ελλάδας αυτή τη φορά (άλλη μία χαμένη ευκαιρία της χώρας μας, να προσελκύσει παραγωγές του εξωτερικού, πράγμα που για να αλλάξει χρειάζεται σχεδιασμό και πολιτική βούληση), η παραγωγή του «Mamma Mia: Here We Go Again!», θα περιλαμβάνει τραγούδια των ABBA που δεν ακούστηκαν στην πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία Ολ Πάρκερ (σεναριογράφος του «The Best Exotic Marigold Hotel») και με ημερομηνία εξόδου αυτό το καλοκαίρι, στις 20 Ιουλίου 2018.
 
Το τρέιλερ κρύβει αρκετές εκπλήξεις για την πλοκή της ταινίας. Η Ντόνα ( Μέριλ Στριπ) φαίνεται πως έχει πεθάνει, και το κόνσεπτ του νέου «Mamma Mia» είναι η εγκυμοσύνη της κόρης της, Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ). Οι κολλητές της Ντόνα, Τζούλι Γουόλτερς και Κριστίν Μπαράνσκι, επιστρέφουν για να την υποστηρίξουν και μαζί με τους «μπαμπάδες» Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, επιχειρούν ένα ταξίδι στο παρελθόν: ένα μουσικό, ντελιριακό flashback στα χρόνια των Dynamos, με τη Λίλι Τζέιμς («Σταχτοπούτα») στον ρόλο της νεαρής Ντόνα. Μεγάλη έκπληξη του καστ, η μοναδική (και βραβευμένη με Οσκαρ για το «Moonstruck») Σερ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, εφτά χρόνια μετά το μιούζικαλ «Burlesque», και υποδύεται τη γιαγιά της Σόφι και μητέρα της Μέριλ, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους φίλους του σινεμά.
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ