Σα04202024

Last update06:32:55 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Νέα διάκριση του ''Skiathos Palace''

Νέα διάκριση του ''Skiathos Palace''

Mια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο «Skiathos Palace» με την σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, για το «Ελληνικό πρωινό» που προσφέρει με πολλή φροντίδα.
Η πιστοποίηση δόθηκε χθες στο ξενοδοχείο της Σκιάθου, το οποίο, σημειωτέον, ήταν ανάμεσα στα 100 πρώτα σε όλη την Ελλάδα που έλαβαν την συγκεκριμένη διάκριση και υιοθέτησαν το «Ελληνικό πρωινό».
 
Η νέα πιστοποίηση που έλαβε το ξενοδοχείο και έχει ισχύ μέχρι το 2020, είναι επιβράβευση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει, αξιοποιώντας τα τοπικά προϊόντα της Σκιάθου, των Βορείων Σποράδων και της Θεσσαλίας ευρύτερα.
 
Οι ξένοι τουρίστες που καταλύουν στο ξενοδοχείο σε όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το ελληνικό πρωινό που υιοθετεί επί σειρά ετών το «Skiathos Palace», προσφέροντας αγνά προϊόντα, που δίνουν το στίγμα της παραδοσιακής γαστρονομίας. Μέλι Σκιάθου και Σκοπέλου, ντόπιες ελιές και λάδι, τόνος Αλοννήσου, μεγάλη ποικιλία τυριών από την Σκιάθο και την Θεσσαλία, στριφτή τυρόπιτα Σκοπέλου, ντόπια αυγά, παξιμάδια, παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες Πηλίου, είναι ορισμένα από τα προϊόντα που συνθέτουν την παλέτα των παραδοσιακών Ελληνικών γεύσεων, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
 
Είναι γνωστό, άλλωστε, το οικολογικό στίγμα που δίνει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, καθώς επίσης οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει, και περικλείουν το «Ελληνικό πρωινό», αγνά τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές γεύσεις, που δίνουν το στίγμα μιας προσπάθειας η οποία συνεχίζεται και αποσπά διαρκώς, νέους επαίνους και διακρίσεις.
 
ΓΛ. ΥΔΡ.