Πα03292024

Last update01:48:19 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Ημερίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Ημερίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι-Ο ρόλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στους επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα» διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 18:30 το απόγευμα στο ΞΕΝΙΑ Βόλου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γεώργιος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ο κ. Χρήστος Αθανασίου, Καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, αλλά και εκπρόσωπος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Βλόντζος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Π.Θ. θα αναπτύξει το θέμα «Δυνατότητες αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας της Μαγνησίας. Ο ρόλος του επιμελητηρίου», ενώ ο Καθηγητής του Π.Θ. κ. Χρήστος Αθανασίου θα μιλήσει για την «Προστασία των αγροτικών προϊόντων και την ασφάλεια των τροφίμων».

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, όπως επαγγελματίες στους τομείς των ξηρών καρπών, οπωροκηπευτικών, ελιάς, ελαιολάδου, γάλακτος, αρωματικών φυτών, κ.α.