Τρ09172019

Last update10:20:52 AM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Ευχαριστήρια Δήλωση του εκλεγμένου Δημ. Συμβούλου Αριστείδη Βούλγαρη

Ευχαριστήρια Δήλωση του εκλεγμένου Δημ. Συμβούλου Αριστείδη Βούλγαρη

Αγαπητές Φίλες και  Φίλοι, Αγαπητοί Συμπολίτες
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δημόσια για την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και με την ψήφο σας με στείλατε για τρίτη φορά εκπρόσωπο σας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σκοπέλου.
Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και η ανταπόκριση σας στην προσπάθεια μου, δικαίωσε την πεποίθηση μου, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να συμπορευτούμε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου .
Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσω την αγάπη που περιβάλλατε το συνδυασμό μας, ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και τον επικεφαλής της Σταμάτη Περίσση αλλά και εμένα προσωπικά.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους, καθώς με στηρίξατε μέσα από την καρδιά σας, με συναίσθημα και ενθουσιασμό και με δυναμώσατε με την συμπαράστασή σας, σ' έναν ωραίο και τίμιο αγώνα, έναν αγώνα με στόχο το μέλλον μας και την ποιότητα της ζωής μας, τον οποίο δώσαμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά δίπλα στο νέο Δήμαρχο μας ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ.
Η φιλοδοξία μου ήταν μία και μοναδική να καταθέσω την ίδια μου την ψυχή στην προσπάθεια για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.
Από όποια θέση και αν βρεθώ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό θα πράξω, τιμώντας τις ψήφους που μου δώσατε και που για εμένα δεν είναι αριθμοί, γιατί η αγάπη δεν μετριέται με αριθμούς.
Από την πλευρά μου, σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για το νησί μας, στην προσπάθεια μου να σας εκπροσωπήσω άξια.
Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να σας υπηρετώ, ασχολούμενος πάντα με τα προβλήματα του Δήμου μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους - Τοπικούς Συμβούλους καθώς και τους μη εκλεγέντες για την συμμετοχή τους, για τον ωραίο αγώνα και την προσπάθεια.
Παραμένω δίπλα σας... Συνεχίζουμε μαζί... Διαμορφώνουμε το αύριο της ζωής μας.
Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου.  
Με βαθειά εκτίμηση και σεβασμό.
           ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ