Σα08152020

Last update09:58:57 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Υπερσύγχρονο γυμναστήριο στην Αλόννησο

Υπερσύγχρονο γυμναστήριο στην Αλόννησο

Εντατικοί ρυθμοί στις εργασίες του κλειστού της Αλοννήσου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Αλοννήσου και συγκεκριμένα για την αποπεράτωση του υπογείου και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, συνολικού προϋπολογισμού 260.000 ευρώ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποπεράτωση περιτοίχισης από οπλισμένο σκυρόδεμα και τσιμεντόστρωση περιβάλλοντος χώρου. Κατασκευή – διαμόρφωση εσωτερικών χώρων υπογείου με τοιχοποιία. Σοβάτισμα και βάψιμο της τοιχοποιίας. Επικάλυψη τοίχων WC από κεραμικά πλακάκια. Τοποθέτηση κουφωμάτων (παραθύρων και θυρών) και κιγκλιδωμάτων, διακοσμητικής ψευδοροφής, διάστρωση δαπέδων με κουμπωτές λωρίδες συνθετικού ξύλου, επένδυση βαθμίδων με μάρμαρο, επίστρωση αύλειου χώρου ισογείου και προαύλιου υπογείου με πλάκες από τσιμέντο.

Επίσης προβλέπεται η τοποθέτηση δύο μπασκέτων τοίχου με δυνατότητα ανάκλησης με χειροκίνητο μηχανισμό προς την οροφή, συγκροτήματος ορθοστατών βόλεϊ, προμήθεια και τοποθέτηση 300 πλαστικών καθισμάτων, δύο πάγκων αναπληρωματικών, προμήθεια και τοποθέτηση ενός τραπεζιού γραμματείας με προστατευτικό στρώμα.