Πα07102020

Last update11:39:27 PM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Έξι τμήματα Διά Βίου Μάθησης στη Σκόπελο

Έξι τμήματα Διά Βίου Μάθησης στη Σκόπελο

Τμήματα Διά Βίου Μάθησης θα λειτουργήσει και φέτος για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Σκοπέλου. Τα προγράμματα, διάρκειας 25 ωρών, είναι: 1) Βιολογικά προϊόντα: Παραγωγή – Πιστοποίηση - Διάθεση 2) Οικιακή μελισσοκομία 3) Επιχειρηματικότητα και Τουριστική - Πολιτιστική Ανάπτυξη 4) Ανακύκλωση και κομποστοποίηση 5) Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών 6) Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media).
 
Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»
 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, τηλ. 2424023294, 2424350132, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .