Τρ04162024

Last update01:46:20 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Παρέμβαση στη ΔΕΗ από ΠΑΜΕ για την επανασύνδεση ρεύματος

Παρέμβαση στη ΔΕΗ από ΠΑΜΕ για την επανασύνδεση ρεύματος

«Εκοψαν το ρεύμα σε Σκοπελίτισσα εργαζόμενη, που είναι σε αναστολή εργασίας» καταγγέλλει η συντονιστική επιτροπή αγώνα φορέων του νησιού
 
 Χωρίς ρεύμα από την αρχή της εβδομάδας ζει Σκοπελίτισσα εργαζόμενη σε καθεστώς αναστολής, όπως κατήγγειλε χθες η συντονιστική επιτροπή αγώνα σωματείων και φορέων Σκοπέλου, ζητώντας άμεσα την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης.
 
Οπως υπογράμμισε η ίδια η παθούσα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η περίοδος της πανδημίας και η αναστολή εργασίας ανέτρεψαν τα οικονομικά της δεδομένα, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την κάλυψη των πάγιων αναγκών και των λειτουργικών εξόδων της οικογένειας.
 
Στην προσπάθειά της για διακανονισμό της οφειλής απευθύνθηκε στην τηλεφωνική γραμμή 11770 της ΔΕΗ, χωρίς ωστόσο, να κατορθώσει να επικοινωνήσει, όπως είπε.
 
«Δεν ζητώ να μου χαριστεί η οφειλή, την οποία θα καταβάλλω στο ακέραιο μέχρι το τέλος του μήνα. Ζητώ την πρόωρη επανασύνδεση για να μπορώ να ζήσω με το παιδί μου με ανθρώπινες συνθήκες» ανέφερε, τονίζοντας ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα μεταβεί στα γραφεία της ΔΕΗ στον Βόλο για την εξόφληση της οφειλής.
 
Το θέμα ανέδειξε χθες η συντονιστική επιτροπή Σκοπέλου και το ΠΑΜΕ Μαγνησίας που ζητούν να επανασυνδεθεί άμεσα το ρεύμα που κόπηκε και να υπάρξει διακανονισμός στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της εργαζόμενης. Καλούν επίσης τη Δημοτική Αρχή να παρέμβει προς τον ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου 60/2020, για να μη μείνει κανένα λαϊκό νοικοκυριό χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο.
 
ΓΛ. ΥΔΡ .