Τρ10202020

Last update02:37:37 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Διά βίου μάθηση στη Σκόπελο

Διά βίου μάθηση στη Σκόπελο

Αρχίζει το νέο έτος για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Σκοπέλου με 6 προγράμματα και στόχο την επιμόρφωση του τοπικού πληθυσμού σε ενδιαφέροντες τομείς.
 
Ο Δήμος Σκοπέλου, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του, με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.
 
Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σκοπέλου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα: Βιολογικά προϊόντα παραγωγή – πιστοποίηση – διάθεση, οικιακή μελισσοκομία, νέες εναλλακτικές καλλιέργειες, ανακύκλωση και κομποστοποίηση, αρχιτεκτονική κήπων, συλλογικές περιβαλλοντικές δράσεις.
 
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
 
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψηφίου.
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».
 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, στα τηλέφωνα 2424023294, 2424350132. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκοπέλου.
 
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ