Δε11302020

Last update11:14:13 AM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Ανακοινώθηκε και επίσημα η αναστολή λειτουργίας τμήματος του Γυμνασίου Σκιάθου λόγω κρούσματος

Ανακοινώθηκε και επίσημα η αναστολή λειτουργίας τμήματος του Γυμνασίου Σκιάθου λόγω κρούσματος

Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα το μεσημέρι από τη Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας η αναστολή λειτουργίας τμήματος του Γυμνασίου Σκιάθου για 14 ημέρες λόγω κρούσματος κορονοϊού σε μαθήτρια, όπως είχε γράψει χθες το taxydromos.gr.
 
Στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης αναφέρονται τα εξής:
 
«Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και ύστερα από την ενημέρωση του Διευθυντή του Γυμνασίου Σκιάθου περί ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος στη σχολική του μονάδα αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Α2 του Γυμνασίου Σκιάθου για χρονικό διάστημα 14 ημερών ήτοι από 22-10-2020 έως και 04-11-2020».
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ