Τε03032021

Last update08:46:56 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Ιδανικός γαμήλιος προορισμός η Σκόπελος για τους Σκανδιναβούς

Ιδανικός γαμήλιος προορισμός η Σκόπελος για τους Σκανδιναβούς

Δημοφιλής προορισμός η Ελλάδα για τους Σκανδιναβούς, με εκτενή δημοσιεύματα να συμπεριλαμβάνουν τη Σκόπελο, ανάμεσα στα πια αγαπημένα νησιά.
 
Σε εκτενή αφιερώματα, η Ελλάδα προβάλλεται ως ιδανικός προορισμός γαμήλιου τουρισμού και διακοπών, τόσο στην Φινλανδία όσο και στην Σουηδία, κατόπιν ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας.
 
Για την Ελλάδα το έγκριτο θεματικό περιοδικό Γάμου HAAT (WEDDING) στην έντυπη έκδοσή του, προτείνει και περιγράφει ως ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς την Πάργα στην Ηπειρο αλλά και τέσσερα δημοφιλή νησιά, τη Σαντορίνη, τη Σκόπελο, την Κρήτη και τη Ρόδο.
 
Το συγκεκριμένο άρθρο είχε προβληθεί και στην Online έκδοση του περιοδικού – μεταξύ άλλων τριών επιπλέον άρθρων – τα οποία παρουσίαζαν περισσότερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια στην Ελλάδα πέραν των προαναφερόμενων.
 
Τα ελληνικού ενδιαφέροντος άρθρα είχαν, μέχρι πρόσφατα, συνολικά 240.420 μοναδικούς επισκέπτες από την Φινλανδία.
 
Εκτενή αναφορά σε 17 ελληνικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, κάνει επίσης το έγκριτο τουριστικό περιοδικό Allt om Resor της Σουηδίας. Πρόκειται για τα νησιά: Αντίπαρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κάρπαθος, Κως, Σύμη Πάτμος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ιθάκη, Yδρα, Σκιάθος, Σκόπελος, Σάμος, Κρήτη.
 
Το Online άρθρο για τα Ελληνικά Νησιά δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου, μήνα κατά τον οποίο παραδοσιακά οι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις θερινές τους διακοπές, οι οποίες βεβαίως, και φέτος, θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων, που ήδη λαμβάνονται.
 
 
 
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ