Πε06302022

Last update12:21:20 PM

English
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Υπηρεσιες Π Πτηνοτρόφοι ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΛΑ/SHELL:Τρίτη 3 Νοεμβρίου προσφορά στη βενζίνη

ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΛΑ/SHELL:Τρίτη 3 Νοεμβρίου προσφορά στη βενζίνη

 

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, επισκεπτείτε το πρατήριο υγρών καυσίμων Shell 'Αφοί Μπάλλα' στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Δοκιμάστε το πρωτοποριακό και ασυναγώνιστο κάυσιμο shell v-power, στη τιμή της απλής αμόλυβδης και χαρίστε δύναμη και ποιότητα στο κινητήρα σας.

 

Shell V–Power

 
 

Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

 

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους των επιστημόνων της για εξέλιξη, και άρα για ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων, δημιούργησε με την υποστήριξη της 60ετούς τεχνικής συνεργασίας της με τη Ferrari, τη νέα Shell V-Power με αυξημένο αριθμό οκτανίων.

 

Η Νέα Shell V-Power είναι μία μοναδική διαφοροποιημένη βενζίνη σχεδιασμένη να προσφέρει καλύτερη απόδοση και προστασία μέσω προηγμένης τεχνολογίας.

 

Η νέα Shell V-Power δημιουργήθηκε με στόχο να μεγιστοποιήσει την απόδοση των καυσίμων, αρχικά στην πίστα αγώνων και τελικά στο δρόμο. 
Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή της είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου.

 

Η νέα Shell V-Power περιέχει:

  • Αυξημένο αριθμό οκτανίων - Η νέα σύνθεση της Shell V-Power με περισσότερα οκτάνια (minimum 97 Ron) σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση και διάρκεια στην προστασία του κινητήρα. Τα επιπλέον οκτάνια που εμπλουτίζονται με την τεχνολογία ειδικών προσθέτων Shell V-Power βοηθούν αισθητά την καύση στον κινητήρα, προσφέροντας στον οδηγό ξεκούραστη οδήγηση λόγω της ομαλότερης λειτουργίας του κινητήρα από το πρώτο κιόλας γέμισμα.
  • Τεχνολογία Μείωσης Τριβών (Friction Modification Technology) - Η τεχνολογία μείωσης τριβών χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά καύσιμα Shell που κινούν τα μονοθέσια της Ferrari στην Formula 1. Η ειδική αυτή τεχνολογία που ενσωματώνεται στη Shell V-Power είναι σχεδιασμένη να μειώνει τις τριβές στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς.
  • Μοναδική τεχνολογία καθαριστικών προσθέτων - σχεδιασμένα να απομακρύνουν τα επιβλαβή ιζήματα που μειώνουν την ισχύ του κινητήρα, αλλά και να αποτρέπουν τη δημιουργία τους, αυξάνοντας τη ζωή του κινητήρα σας.

 

 

Με τη νέα Shell V-Power, κάθε σταγόνα καυσίμου υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα σας.

 

Νέα γενιά καυσίμου Shell V-Power.

Καλύτερη απόδοση. Μεγαλύτερη προστασία

 

VIDEO

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ SHELL V-POWER ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ