Κυ04282024

Last update06:54:54 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Μάνδρα: Με 15 σφαίρες καλάσνικοφ σκότωσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά

Μάνδρα: Με 15 σφαίρες καλάσνικοφ σκότωσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά

 

Με 15 σφαίρες σκότωσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά μέσα στο αυτοκίνητό του οι δολοφόνοι του, κοντά στο σπίτι του στη Μάνδρα Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης του 59χρονου επιχειρηματία ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Προσέγγισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία από τη θέση του οδηγού και τότε ο συνεπιβάτης της μηχανής άρχισε να τον πυροβολεί με καλάσνικοφ.
 
Αμέσως μετά, οι δράστες πέταξαν το καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο έβαλαν φωτιά προφανώς για να καλύψουν τα ίχνη τους. Ο δε επιχειρηματίας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/mandra-me-toylahiston-15-sfaires-skotosan-ton-epiheirimatia-hristo-gialia">Μάνδρα: Με 15 σφαίρες καλάσνικοφ σκότωσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά -Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης - iefimerida.gr</a></p>

Το σκηνικό έγινε την περασμένη Δευτέρα. Η 42χρονη γυναίκα κατευθυνόταν προς το περίπτερο, όπου συνάντησε τον 55χρονο νταή. Εκείνος μόλις την είδε άρχισε να την βρίζει χυδαία και έφθασε στο σημείο να τη χτυπήσει ακόμη και στο πρόσωπο.

Αποσβολωμένοι παρακολουθούσαν το σκηνικό μάρτυρες που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε προηγηθεί. Η 42χρονη και ο 55χρονος φαίνεται να έχουν προσωπικές διαφορές, η κατάσταση όμως ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Μάλιστα, όταν ένας 26χρονος επιχείρησε να υπερασπιστεί τη γυναίκα δέχθηκε επίσης απειλές.

Ο 55χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε διπλή δικογραφία. Μία για εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της 42χρονης που φέρει μώλωπες στο πρόσωπό της και μία για απειλή σε βάρος του 26χρονου που έσπευσε να προστατέψει την ανυπεράσπιστη γυναίκα.

Ωστόσο το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 16 Φεβρουαρίου καθώς απουσίαζαν οι μάρτυρες του επεισοδίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.